creepypasta.blogg.se

2015-02-22
09:50:00

#28 - Begravningsentreprenörens misstag

Titel: Begravningsentreprenörens misstag

 

Runt den södra delen av Carolina bodde ett par som hade bestämt sig för att gifta sig. Paret hade dessvärre ingen större summa pengar och hade därför inte råd med allt det fina inför deras bröllop. Så mycket utav tillhörigheterna köptes sparsamt på billigare butiker och andrahandsshoppar.

Det sista som bruden köpte var hennes brudklänning, som hon bara hade 200 dollar kvar att spendera på. Så den snart blivande bruden begav sig iväg till en pantbank där hon fann en mycket vacker brudklänning för en bra summa.

Några dagar senare ägde bröllopet rum och allt var perfekt. Mottagningen var felfri och gästerna dansade för parets lycka. Brudgummen  och bruden dansade speciellt mycket eftersom det symboliserade deras påbörjande av ett liv tillsammans. Efter dagens gång hade båda två bidragit med sin del av svett och ansträngning.

Under smekmånaden som följde hamnade bruden i ett livshotande tillstånd, något dem inte kunde behandla eftersom dem inte hade råd med professionell läkarbehandling. Så brudgummen kunde bara köpa medicin i butik och rå om sin nyblivna fru så gott som det gick.

En vecka passerade och bruden gick till slut bort. Ensam och förkrossad fortsatte brudgummen vidare tills han lyckades få ut en stor summa pengar ifrån sin frus livsförsäkring.

Han la ut mycket pengar på att anlita den bästa doktorn han kunde finna, för att ta reda på vad det var som hade tagit hans fru ifrån honom. Den anlitande doktorn gjorde sin undersökning och förklarade sedan att frun hade dött av att en stor mängd balsameringsmedel hade kommit in i hennes system. Doktorn förklarade vidare att bröllopsklänningen som frun köpte från pantbanken hade pantbanken i sin tur köpt av en begravningsentreprenör. Tydligen så brukade denna entreprenör balsamera sina kroppar, hålla i begravningar och sedan stjäla allt av värde från kropparna innan han begraver dem. Och i detta fall hade han stulit en klänning ifrån en ung kvinna.

Doktorn förklarade sedan att balsameringsvätskorna hade tagit sig in i fruns kropp från klänningen in genom de öppna porerna från när hon var andfådd och svettig av allt dansande under bröllopet.

 

 
Bild från: http://www.weddingsee.com/las-vegas-wedding-dress-stores/