creepypasta.blogg.se

2015-09-10
11:38:00

#40 - Guds mun

Titel: Guds mun

 

"Första gången jag fick se Guds mun med mina egna ögon var när jag gjorde min bror och hans fru sällskap upp i bergen. Grottingången var knappt ett hål i bergväggen och väl dold bland klipporna, såsom man kunde tänka sig att en hemsökt grotta skulle vara. Trots de många varningar som fanns om grottan valde min bror och hans fru att trotsa all ranson och undersöka den. När jag sedan vände om för att klättra tillbaka visste jag lite att det var sista gången jag skulle få se min bror och hans fru." - Anhörig till offer.

 

Guds mun är känd som en mystisk grotta som ruvar på en hemsk historia om ett dussintals försvinnanden.

Ryktena om grottan är relativt simpla: alla som går in i den kommer aldrig mera ut, och försvinner spårlöst från livet.

Inte många vet vart denna grotta är lokaliserad. Den sägs vara gömd uppe bland bergstopparna i ett okänt land, dit bara vilsekomna bergsklättrare och vandrare lyckas ta sig. Står man utanför verkar Gods mun vara en helt vanlig grotta, men en skylt utanför varnar förbipasserar om att inte gå in. En varning som många har valt och ignorerar och därmed försvunnit in i mörkret.

Vad är Guds mun egentligen? Många verkar anse att namnet talar för sig själv, och en del har kommit fram till andra slutsatser som berör underjordiska monster och spöken. En teori är att ett monster springer lös under bergets rötter och dräper alla som vågar sig in i dess domän. En annan teori handlar om att grottan är en direkt koppling till Gud som för alla dödliga varelser till honom, där Han sedan dömer dem till en evighet i himlen eller helvetet.

Oavsett slutsats så är Guds mun en historia fylld av hemligheter och gåtor som bara väntar på att få bli besvarade.

 

Bild tagen från: http://creepypasta.wikia.com/wiki/God's_Mouth