creepypasta.blogg.se

2014-11-11
15:40:00

#19 - Slender Man

Titel: Slender Man

 

Det finns många rapporterade berättelser om mystiska varelser och övernaturliga väsen som cirkulerar kring Internet. En av dem mest kända är berättelsen om en varelse vid namn Slender Man.

Det som kännetecknar denna Slender Man är hans ansiktslösa huvud, han vandrar omkring iklädd i en svart kostym och röd slips. Armarna hänger oftast ned längst hans långa smala kropp och vissa vill även påstå att han har svarta tentakler utstickandes från sin rygg.

Historian säger att alla som får skymten av honom går i en säker död, att han är ett omen för ondska och försvinner iväg med en utan spår. När man går ute i skogen kan man höra ett brusande ljud, liknande av det ljud en tv kan ge ifrån sig vid statiska störningar, som är ett tecken på att Slender Man är i närheten. Han dyker oftast upp bakom träd, iakttar en på håll för att sedan ta sig närmare och närmare.

Det finns kända exempel på berättelser från folk som påstår sig ha sett Slender Man. En man från Amerika påstod att han såg sin dotter försvinna iväg ut i skogen och när han begav sig efter henne så kunde han skymta en mystisk figur bland trädgrenarna. Mannen hade sett denna figur försvinna iväg med hans dotter för att aldrig mera återvända, och efter att ha rapporterat om denna händelse till polisen så försvann även mannen från all kännedom.

Exakt vem denna varelse är och vad han vill är fortfarande ett mysterium. Ingen vet varför han rövar bort folk eller vart han försvinner iväg med dem. Allt som finns att veta är att hans historia är omdiskuterat världen runt och finns i många olika skildringar. Slender Man förblir därför ett mysterium utan slut.   

 

Bild tagen från

http://www.thevine.com.au/life/memes/who-is-the-slender-man-20140604-282057/